zondag 1 september 2024

Kleinzoon Stijn is 2 jaar geworden.

 

29 Augustus was onze kleinzoon Stijn zijn grote dag en werd ie alweer 2 jaar.
Vandaag viert hij zijn verjaardagsfeestje en laat ik jullie dit interactieve circuskaartje zien wat ik voor de jarige Stijn heb gemaakt.
Ik zag deze kaart een hele tijd geleden al bij  Laura Dovalo (helaas zie ik haar niet meer op blogs) en vond 'm zo leuk en nu was de gelegenheid om er wat leuks mee te maken.
Ik heb natuurlijk wel eerst het originele kaartje met de maten van Laura zo'n beetje nagemaakt, omdat mijn kaartje voor Stijn wel een beetje veel groter werd nl 27 x 16.5 cm. Daardoor moest ik wel het een en ander aanpassen betreft het interactieve gedeelte. Maar dat ging gelukkig goed, zelfs in 1 keer en zonder dat er proefkaartjes bij het oud papier terecht kwamen;)
De circusdieren heb ik nog allemaal wiebeloogjes gegeven.
Het was nog even puzzelen hoe de circus'deuren' op hun plaats te laten blijven. Dat heb ik opgelost door onder het cijfer 2 één magneetje te plakken en één onder het puntje van de I van Stijn, vandaar dat die puntjes ook wat groter zijn;) Maar dat ziet er ook wel koddig uit vind ikzelf.
De stempels zijn van My Favorite Things - The Greatest Show stempel set en het vrolijke papier is van Doodlebug Design - Cute and Crafty.
De circustent en het olifantje zijn allebei stencils van Dutch Doobadoo. Maar ik heb ze wel een heel stuk groter gemaakt als het origineel;)




Zie je hoe leuk die koppies/armen bewegen, en de zeeleeuw die met z'n bal aan het spelen is.


Kleuren met Potloden - alles mag
Digi Choosday - anything goes
a Gem of a Challenge- anything goes
Cutie Pie - four legged friends
PolkaDoodles - anything goes
Paper Craft - polkadots
Creative Knockouts - anything goes
Scrapping 4 Fun Challenge - anything goes with stamp
My Besties Spanisch
 - anything goes
We Love 2 Create - anything goes
Crafts Galore Encore - anything goes
The Crafters Cafe - anything goes, option rainbows/lots of colours
Penny's Paper Crafty - anything goes
Mirtillamente - anything goes